ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Σ.Κασσελάκης από Πάτρα: «Ο κόσμος του κέντρου έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια»

«Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό το οποίο ζει αυτή τη στιγμή»

Σ.Κασσελάκης από Πάτρα: «Ο κόσμος του κέντρου έχει ευκαιρία την Κυριακή να επιλέξει καθαρά χέρια»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε σήμερα (6/10) την Πάτρα και τόνισε ότι «Ο προοδευτικός κόσμος της Ελλάδας, ο κόσμος του κέντρου, έχει μια ευκαιρία αυτή την Κυριακή, να επιλέξει καθαρά χέρια, ανθρώπους που έχουν εργαστεί μέσα στην κοινωνία και θέλουν να προσφέρουν, με ενσυναίσθηση, με ανθρωπιά και με έγνοια για το περιβάλλον». 

Έχοντας δίπλα του τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «ο Κώστας Καρπέτας είναι ένα από αυτά τα άτομα που αξίζουν την στήριξη του προοδευτικού κόσμου» και υπογράμμισε: «Η χώρα μας μπορεί καλύτερα από αυτό το οποίο ζει αυτή τη στιγμή».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι «πάρα πολλοί αιρετοί της αυτοδιοίκησης των περιφερειών, της ΝΔ, έχουν πραγματικά αμελήσει τον τόπο» και συμπλήρωσε: «Έχουν ξεκοκαλίσει το μέλλον του τόπου με το φάγωμα που έχουν κάνει, από άκρη σε άκρη στην χώρα. Το είδαμε και στη Θεσσαλία με 500 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ήταν να πάνε για αντιπλημμυρικά έργα μετά τον “Ιανό”, τα οποία δεν πήγαν πουθενά και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν έχει ιδέα που έχουν πάει, αλλά δίνει υποσχέσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την επίσκεψή του στην Πάτρα από το μνημείο του δολοφονηθέντος καθηγητή, Νίκου Τεμπονέρα, όπου εκεί εναπόθεσε λίγα λουλούδια, ενώ μετά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Κώστα Καρπέτα, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.