ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ.Κασσελάκης για Ιερώνυμο: «Ευτυχώς μεγάλες προσωπικότητες της εκκλησίας όπως ο Πατριάρχης και ο Πάπας είναι ανοιχτόμυαλοι»

Ενοχλημένος ο Σ.Κασσελάκης από την στάση της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Αρχιεπισκόπου όσον αφορά τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Σ.Κασσελάκης για Ιερώνυμο: «Ευτυχώς μεγάλες προσωπικότητες της εκκλησίας όπως ο Πατριάρχης και ο Πάπας είναι ανοιχτόμυαλοι»

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνάντηση που είχε ενόψει των Χριστουγέννων με δημοσιογράφους, εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος από την στάση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, όσον αφορά τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. 

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι ο ίδιος δεν θα αναφερόταν ποτέ με τέτοιο τρόπο εναντίον συνανθρώπων του και πρόσθεσε: «Ευτυχώς όμως  μεγάλες προσωπικότητες της εκκλησίας όπως ο Πατριάρχης και ο Πάπας είναι ανοιχτόμυαλοι και προοδευτικοί».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι παρά τις δημοσκοπήσεις  είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ  καθώς μόνο  το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γραφτεί 8 -10.000 νέα μέλη.

Παράλληλα τόνισε ότι το κλίμα που εισπράττει από τους πολίτες είναι ιδιαίτερα θετικό επαναλαμβάνοντας ότι  ποτέ δεν θα προδώσει τους ανθρώπους  που τον ανέδειξαν πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ότι αφορά  τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι αντίθετος στο νομοθέτημα της κυβέρνησης ενώ  το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση  για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στα δημόσια Πανεπιστήμια.

«Από την πρώτη στιγμή έχω πει ότι είμαι κατά ανέφερε»,  χαρακτηριστικά δίνοντας έτσι απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι σιωπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε με την εικαστικό Γεωργία Λαλλέ και την ροζ σημαία, είπε ότι με το που ξέσπασε η ιστορία  επικοινώνησε μέσω τηλεδιάσκεψης μαζί της, ενώ επισήμανε ότι είναι διατεθειμένος  να την βοηθήσει να φέρει την έκθεση της εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.