ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Κούλογλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι υπέρ του μοντέλου της διαρχίας ενός άντρα και μιας γυναίκας»

«Το 2019 το κόμμα έπρεπε να φτιαχτεί από την αρχή», είπε ο ευρωβουλευτής του κόμματος

Σ.Κούλογλου για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι υπέρ του μοντέλου της διαρχίας ενός άντρα και μιας γυναίκας»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου μίλησε για τις εξελίξεις στο κόμμα του ΣΎΡΙΖΑ και τόνισε ότι είναι «υπέρ του μοντέλου της διαρχίας, ενός άντρα και μιας γυναίκας».

Ο Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο OPEN, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ιδιαιτέρως ριζοσπαστικό. Επρόκειτο για ένα πρόγραμμα, «χωρίς καμία στρατηγική, χωρίς καμία τακτική», όπως είπε. Έκανε, ακόμα, λόγο για «πρόβλημα αξιοπιστίας» λόγω των γεγονότων του 2015 και για την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να «είχε ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου».

«Το βασικό κριτήριο επιλογής θα πρέπει να είναι η προϊστορία και οι ικανότητες κυβερνητικής διαχείρισης», εξήγησε στη συνέχεια για τα χαρακτηριστικά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι υπέρ του μοντέλου της διαρχίας στον ΣΥΡΙΖΑ, ενός άντρα και μιας γυναίκας», δήλωσε στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής για το μέλλον του κόμματος.

«Πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα των μεσαίων στρωμάτων, με επεξεργασμένες προτάσεις», ήταν η απάντησή του σε ερώτημα για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να προσεγγίσει ορισμένες κοινωνικές ομάδες. «Ολα τα κόμματα της Αριστεράς έχουν απομακρυνθεί από τις ανάγκες του κόσμου», συμπλήρωσε, αναφερόμενος συνολικά στα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

«Ηταν απαραίτητη η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και για τον ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει από τον “μπαμπά” Τσίπρα και να γίνει ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα», τόνισε ακολούθως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για «το μεγάλο και κομβικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε: «Το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ξαναφτιαχτεί από την αρχή και να γίνει ένα μεγάλο κόμμα της κεντροαριστεράς. Να απλωθεί στην κοινωνία, να αποκτήσει ρίζες, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις πιθανές θύελλες. Αυτό που εξήγγειλε ο Τσίπρας το 2019 δεν έγινε ποτέ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.