ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στις Βρυξέλλες ο Α.Τσίπρας – Επαφές με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Στις Βρυξέλλες ο Α.Τσίπρας – Επαφές με θεσμικούς παράγοντες της ΕΕ

​Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, όπου θα έχει συναντήσει επαφές με θεσμικούς παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον συγκεντρώνει αύριο στις 14:00 (τοπική ώρα) η συνάντηση του κ. Τσίπρα με την Αντιπρόεδρο της Κομισιόν και Επίτροπο Ευρωπαϊκών Αξιών και Διαφάνειας, Βέρα Γιούροβα.

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χουάν Λόπεζ Αγκιλάρ.

Σε κλίμα συγκίνησης, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει στην εκδήλωση μνήμης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μανώλη Γλεζου, καθώς και στα εγκαίνια της αίθουσας «Μανώλης Γλέζος» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις 15:00 (τοπική ώρα).

Στην ίδια, αφιερωματική εκδήλωση για τον Μανώλη Γλέζο θα παρευρεθεί και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ δεν αποκλείεται ένα σύντομο τετ α τετ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Στην αποστολή της Κουμουνδούρου, τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν ο διπλωματικός του σύμβουλος, Βαγγέλης Καλπαδάκης και -από πλευράς του think tank του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ- η Ζωρζέτα Λάλη, ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για πολλά χρόνια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειωτέον ότι η Ζωρζέτα Λάλη εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή έως το 2016 σε διάφορες Διευθυντικές θέσεις όπως Θαλάσσιες Μεταφορές, Βιομηχανία (αυτοκίνητα, φάρμακα, τρόφιμα, ιατρικά μηχανήματα και βιοτεχνολογία), Καινοτομία και Ενέργεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.