ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι τραγικό εν έτει 2023 άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο»

«Και στην νέα θητεία της η ΝΔ επιμένει στην απαξίωση του ΕΣΥ»

ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι τραγικό εν έτει 2023 άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο»

Ανακοίνωση εξέδωσε το ο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τον θάνατο του 52χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος ξεψύχησε σε ιδιωτική κλινική περιμένοντας το ΕΚΑΒ, αναφέροντας πως είναι τραγικό άνθρωποι να χάνουν έτσι τη ζωή τους. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Είναι τραγικό, εν έτει 2023, άνθρωποι να χάνουν τη ζωή τους αβοήθητοι περιμένοντας ένα ασθενοφόρο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όταν η ΝΔ κυβερνά εδώ και τέσσερα χρόνια χωρίς δημοσιονομικούς περιορισμούς και έχοντας δαπανήσει δεκάδες δισεκατομμύρια» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και στην νέα θητεία της η ΝΔ επιμένει στην απαξίωση του ΕΣΥ και περιορίζεται σε πρόχειρες λύσεις. Η πεισματική άρνηση για προσλήψεις επιβεβαιώνει ότι ο στόχος της ΝΔ δεν είναι άλλος από την είσοδο ιδιωτών και στο ΕΚΑΒ» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμευόμενος ότι «μαζί με την κοινωνία θα δώσει την μάχη για το αυτονόητο δικαίωμα όλων των ανθρώπων σε δημόσια και ποιοτική υγειονομική περίθαλψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.