ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΣΥΡΙΖΑ για Άνω Πατήσια: «Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ»

«Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια»

ΣΥΡΙΖΑ για Άνω Πατήσια: «Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή το περιστατικό στα Άνω Πατήσια, τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του πως «η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό».

Ειδικότερα, αναφέρει: «Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί».

Στο σημείο βρέθηκε ο βουλευτής Α’ Αθήνας του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι «αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα».

Πρόσθεσε ότι «από το πρωί έχουν έρθει αστυνομικές δυνάμεις, έχουν ήδη σπάσει την πόρτα της οικογένειας» και πως παρότι «ζητάμε μαζί με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουμε πάνω, να δούμε την οικογένεια, δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο, λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πρέπει να σταματήσει αυτή η επιχείρηση. Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.