ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεκίνησε η εκστρατεία φόβου της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών»

«Οι πολίτες θα αποδείξουν στις 9 Ιουνίου πως το μόνο που φοβούνται είναι τη συνέχεια των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ξεκίνησε η εκστρατεία φόβου της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών»

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωση του ότι «Με τη γνωστή μέθοδο των απειλών περί αστάθειας και χάους επιχειρεί η ΝΔ να ξεκινήσει την εκστρατεία (φόβου) ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου»

Με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «η προσπάθεια του κ. Μητσοτάκη και των στελεχών του να ταυτίσουν την πολιτική σταθερότητα με τη Νέα Δημοκρατία, θα πέσει στο κενό» και πως «οι πολίτες θα αποδείξουν στις 9 Ιουνίου πως το μόνο που φοβούνται είναι τη συνέχεια των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο υπουργός Υγείας «προσπάθησε να τρομοκρατήσει τους πολίτες», αναφέροντας σε σημερινή συνέντευξή του στον ρ/σ “Talk 98.9″ ότι ”στις ευρωεκλογές κρίνονται πολλά πράγματα. Ένα από αυτά που κρίνονται, είναι η πολιτική σταθερότητα. […] Η Νέα Δημοκρατία θα έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία και στις 10 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η κυβερνησιμότητα όμως, το εάν θα μπορεί η κυβέρνηση να εφαρμόζει την πολιτική της ή εάν θα έχουμε μεγάλες πολιτικές αναταραχές, θα κριθεί στις 9 Ιουνίου”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «σε επισήμανση του δημοσιογράφου για τον φόβο, ως μέσο χειραγώγησης του λαού, ο υπουργός Υγείας επέμεινε ανερυθρίαστα στην τρομολαγνεία λέγοντας “ότι αυτή είναι η αλήθεια. Τα μηνύματα δεν είναι δωρεάν. Και sms να στείλουμε από το κινητό μας έχει κάποιο κόστος. Όλα στη ζωή μας έχουν κάποιο κόστος”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.