ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την Ειρήνη Αγαθοπούλου και η Ιωάννα Κοντούλη παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια

H Iωάννα Κοντούλη ήταν συν-επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας των «Οικολόγων Πρασίνων» το 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την Ειρήνη Αγαθοπούλου και η Ιωάννα Κοντούλη παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια

Την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να τη θέσει ως υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας στις ερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, διέψευσε με ανάρτησή της η Ιωάννα Κοντούλη.

Οπως έγραψε και η ίδια, πληροφορήθηκε από δημοσιεύματα ότι περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ενημέρωσε, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι δεν θα είναι υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, αλλά και ότι ενημέρωσε αρμοδίως για την επανόρθωση.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κοντούλη, η οποία και είναι πολιτικός ενώ έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει συν-επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου 2012 των «Οικολόγων Πρασίνων», αλλά και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Υπενθυμίζεται πως χθες παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια και η υποψήφια βουλευτής στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.