ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: «Έχουν επιβληθεί όροι στην πώληση των F-16 στην Τουρκία;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ προς κυβέρνηση: «Έχουν επιβληθεί όροι στην πώληση των F-16 στην Τουρκία;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανακοίνωση του Αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ζητά άμεση ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπίας από την κυβέρνηση για το αν έχουν επιβληθεί όροι στην πώληση των F-16 στην Τουρκία.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει: “Η σημερινή ανακοίνωση του Γερουσιαστή Μενέντεζ, με την οποία ασκεί κριτική στην Αμερικανική Κυβέρνηση επειδή δεν κατοχύρωσε ουσιαστικούς όρους για την πώληση F-16 στην Τουρκία, ειδικότερα δε ως προς την χρήση τους για παράνομες επιθετικές ενέργειες σε βάρος της Ελλάδος και της Κυπριακής Δημοκρατίας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε ένα μείζον θέμα, απέναντι στο σιωπητήριο που έχει επιβάλει ο κ. Μητσοτάκης.

Στηρίζουμε σταθερά τον αγώνα που δίνουν οι ελληνοαμερικανικές οργανώσεις σε αυτό το θέμα και την ίδια στιγμή απαιτούμε απόλυτη ειλικρίνεια αντί για επικοινωνιακά παιχνίδια και συγκάλυψη από τον κ Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απομάκρυνσή της κυβέρνησης από την ενεργητική και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και η επικοινωνιακή μικροπολιτική διαχείριση των ελληνοτουρκικών από τον κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν ωφέλησε την χώρα, αλλά προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στα εθνικά μας συμφέροντα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.