ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θ.Αυγέρη: «Τι θα κάνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει την πρόταση νόμου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων;»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ασυνεπής και ψεύδεται»

Θ.Αυγέρη: «Τι θα κάνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει την πρόταση νόμου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων;»

Σχετικά με την πρόταση νόμου που επίκειται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον γάμο των ομοφυλόφιλων, όπως προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης το πρωί, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη είπε ότι είναι πολύ εύστοχη επιλογή, υπενθυμίζοντας ότι ήταν μια πρωτοβουλία που είχε αναληφθεί ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα, τον Ιούνιο 2022 και δεν είχε γίνει αποδεκτή από την τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε τον προεκλογικό αγώνα για τις εκλογές του 2023, βάζοντας μέσα στο πρόγραμμά του ως προτεραιότητα τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν είναι η πρώτη φορά που είναι ασυνεπής και ψεύδεται.

Το κάνει και με ένα θέμα που προφανέστατα τού δημιουργεί πολύ μεγάλο ζήτημα στο εσωτερικό του κόμματός του και με στελέχη του και μάλιστα υπουργικά», σχολίασε.

Τόνισε ότι «ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών αποτελεί πολιτική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του προέδρου του. Και του προηγούμενου και του νέου προέδρου. Να γίνει πράξη, νόμος του ελληνικού κράτους, ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών».

Σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης «τι θα κάνει από Δευτέρα που θα έρθει η πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ, αν θα κωλυσιεργεί ή όχι. Θα φέρει άμεσα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής προς συζήτηση αυτή την πρόταση νόμου;».

Για απροθυμία και αναποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας κατηγόρησε την κυβέρνηση η Δώρα Αυγέρη, επαναλαμβάνοντας το αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη, για επιβολή πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος.

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι ο κ. Σκρέκας, με 218% απόκλιση στην Ελλάδα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στο βρεφικό γάλα, παραμένει στην κυβέρνηση», σχολίασε, προσθέτοντας πως «το γεγονός ότι ο κ. Σκρέκας μιλά -κατόπιν της έκθεσης της Επιτροπής Ανταγωνισμού- για ελέγχους, σημαίνει ότι παραδέχεται ότι υπάρχει αισχροκέρδεια».

Η κ. Αυγέρη έθεσε το ερώτημα γιατί δεν προβαίνει σε διατίμηση, όταν μάλιστα «αυτό έχει γίνει μέχρι και από τον “αρχιερέα” του νεοφιλελευθερισμού που ήταν προκάτοχος του κ. Σκρέκα, τον κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι υπάρχει και απόφαση του Αυγούστου 2023 με υπουργό τον κ. Σκρέκα, «που μιλάει για ανάγκη για διατίμηση σε βασικά προϊόντα», σημειώνοντας ότι «αυτό είναι απαίτηση της κοινωνίας και των νέων ζευγαριών που καταβάλλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανοίξουν ένα σπιτικό, με ενοίκιο που είναι 52% ανώτερο απ’ ό,τι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια και να πληρώνουν το βρεφικό γάλα 218% πάνω από τη Σουηδία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.