ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Τι ισχύει για τη στρατιωτική θητεία του Σ.Κασσελάκη – Πως μπορεί να βρεθεί στην παραμεθόριο

«Αν επιλέξει τον ελάχιστο χρόνο στράτευσης, θα υπηρετήσει μόνο σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων»

Τι ισχύει για τη στρατιωτική θητεία του Σ.Κασσελάκη – Πως μπορεί να βρεθεί στην παραμεθόριο

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» και μίλησε για τη θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση. Να δούμε κατ΄ αρχάς αν θα υπηρετήσει το ελάχιστο της θητείας του με βάση και τη νομοθετική πρόβλεψη, τις 20 ημέρες ή τους έξι μήνες όπως προβλέπεται. Να διευκρινίσω πως, αν επιλέξει τον ελάχιστο χρόνο στράτευσης, δηλαδή την βασική εκπαίδευση, σημαίνει ότι θα υπηρετήσει μόνο σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Στην περίπτωση που επιλέξει να υπηρετήσει παραπάνω από 20 ημέρες τότε ανάλογα με το που θα καταταγεί από το επιτελείο μπορεί να υπηρετήσει και στην παραμεθόριο», δήλωσε ο Ιωάννης Κεφαλογιάννης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.