ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Χ.Σπίρτζης: «Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι είχαν προεξοφλήσει ποια θα γινόταν πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Το ψυχικό χάσμα δημιουργήθηκε γιατί πήγαμε σε απολτικές διαδικασίες με οπαδικά χαρακτηριστικά» είπε

Χ.Σπίρτζης: «Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι είχαν προεξοφλήσει ποια θα γινόταν πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο ο Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε την άποψη ότι τα κόμματα «δεν πρέπει να προχωράνε με λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», και τόνισε ότι «οι βαθιές διαφωνίες όταν οδήγησαν σε ρήξη δεν οδήγησαν σε νικηφόρα πορεία.

«Όταν υπάρχουν διαφωνίες μέσα σε ένα κόμμα οφείλουμε να κάνουμε διαδικασίες. Το ψυχικό χάσμα δημιουργήθηκε γιατί πήγαμε σε απολτικές διαδικασίες με οπαδικά χαρακτηριστικά» πρόσθεσε μιλώντας το πρωί της Παρασκευής.

Κατά τον ίδιο η εξέλιξη αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ είναι «ευθύνη εκείνων που αποφάσισαν να προχωρήσουμε σε άρον-άρον εκλογή προέδρου μετά από στρατηγική ήττα».

Όπως σημείωσε «όταν γίνονται διασπάσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο μιας πολιτικής διαδικασίας όπως το συνέδριο» προσθέτοντας ότι τόσο οι διαφωνούντες όσο και η ηγετική ομάδα «δεν βάζουν το εμείς αλλά το εγώ».

«Όλο αυτό έγινε γιατί κάποιοι είχαν προεξοφλήσει ποια θα γινόταν πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται να μην αναγνωρίσεις ένα δημοκρατικό αποτέλεσμα» πρόσθεσε ο Χ.Σπίρτζης ο οποίος συμπλήρωσε ότι «οι διαφορετικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ όφειλαν να βρουν μια άλλη συνεκτική ουσία πέραν του Αλέξη Τσίπρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς, τέλος, για τη δήλωση Κασσελάκη για τον Κώστα Σημίτη σχολίασε ότι «στη φάση που περνάμε δεν πρέπει να προβάλουμε ζητήματα που διαιρούν περισσότερο τον δημοκρατικό κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.