ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Θ.Μαργαρίτης: «Με την στάση του δείχνει ότι δεν έχει κάποιο κόλλημα με την καρέκλα της ηγεσίας»

Σχολιάζει το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Θ.Μαργαρίτης: «Με την στάση του δείχνει ότι δεν έχει κάποιο κόλλημα με την καρέκλα της ηγεσίας»

Έως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το ΠΑΣΟΚ έχει αποφύγει να σχολιάσει την παραίτηση Τσίπρα.

Το έκανε, ωστόσο, με ανάρτησή του, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Ανανεωτικής Αριστεράς, που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης, μάλιστα, σχολιάζει θετικά τη κίνηση Τσίπρα.

Γράφει στην ανάρτησή του για τον Τσίπρα:

«Είχα πει και δημόσια ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παραιτηθεί. Μού φάνηκαν λάθος οι δηλώσεις του την ημέρα της συντριβής. Ετσι θεώρησα ότι είχα κάνει εσφαλμένη εκτίμηση. Με τις σημερινές του αποφάσεις όμως απέδειξε ότι έχει συναίσθηση και σοβαρότητα. Με τον Τσίπρα συνυπήρξα αρκετά χρόνια στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις σοβαρές διαφορές μου εκτιμούσα και εκτιμώ την ευφυΐα και την χαρισματική του επικοινωνία. Προφανώς χώρισαν οι δρόμοι μας και του καταλογίζω ευθύνες για τον δρόμο που πήρε η Αριστερά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν του αναγνωρίζω σήμερα ότι με την στάση του δείχνει ότι δεν έχει κάποιο κόλλημα με την καρέκλα της ηγεσίας. Ότι δεν βλέπει την ανάγκη ευρύτερων ανακατατάξεων. Για αυτό και έχω ένα θετικό συναίσθημα. Το οποίο μοιράζομαι με όσους με παρακολουθούν και με διαβάζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.