ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το πιάσαμε το υπονοούμενο – «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ που μας βρίζει»

Ο ΥΠΕΣ Μ.Βορίδης προετοιμάζει το «κλίμα» για αλλαγή του εκλογικού νόμου

Το πιάσαμε το υπονοούμενο – «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ που μας βρίζει»

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, τόσο όσο, ώστε να μπορέσει η ΝΔ εφόσον βγει πρώτο κόμμα σε επαναληπτικές εκλογές να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση καθώς δεν μπορεί πλέον να προσμένει σε «βοήθεια» από το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον όσο βρίσκεται στην ηγεσία της παράταξης ο Κ.Μητσοτάκης.

Έτσι λοιπόν τα κυβερνητικά στελέχη έχουν βγει σε κανάλια και ραδιόφωνα για να προετοιμάσουν το κλίμα για την εκ νέου αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Στη ΝΔ θεωρούν (υπεραισιόδοξα) ότι ένα 36% σε δεύτερες εκλογές είναι εφικτό.

Σχετικά με την αλλαγή του εκλογικού νόμου ο ΥΠΕΣ Μ.Βορίδης δήλωσε:

«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι είναι ένα ζήτημα να διαφωνούμε πολιτικά και είναι άλλο ζήτημα ο καθένας να καθυβρίζει τον άλλον με σκαιό τρόπο και να του αποδίδει και μομφές ηθικής τάξεως.

Αυτά δεν ξεπερνιούνται εύκολα ,δηλαδή είναι εύκολο να λες ότι ο ένας είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και από την άλλη να του λες με το σεις και με το σας.

Ή το εννοείς ότι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης οπότε διαρρηγνύεις κάθε σχέση μαζί του ή δεν το εννοείς οπότε γιατί το λες.

Το ίδιο λοιπόν και σε μεγάλο βαθμό ισχύει και για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται το τελευταίο χρονικό διάστημα προφανώς προσχωρεί σε μια ανταγωνιστική προσέγγιση της ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πει τα πιο πολλά ποιος θα πει τα πιο χοντρά αλλά έτσι όμως δεν διαμορφώνεται ένα πεδίο που να επιτρέπει να ελπίζει κανένας ότι αν τυχόν χρειαστεί, διότι αυτή θα είναι η επιλογή του ελληνικού λαού, εγώ δεν το βλέπω αυτό με βάση τις μετρήσεις, αλλά εν πάσει περιπτώσει εάν χρειαστεί να υπάρξει μία συνεννόηση.

Η χώρα να μπορεί να κυβερνηθεί αν τορπιλίζεται το πολιτικό κλίμα εν συνεχεία τέτοιου είδους συνεννόηση δεν γίνεται να υπάρχει ούτε όμως και η χώρα μπορεί να μείνει ακυβέρνητη ούτε μπορεί να σύρετε σε αέναες εκλογές.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1567242377919692801

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.