ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β.Θάνου για την διάταξη εκλογικού αποκλεισμού του «κόμματος Κασιδιάρη»: «Η κυβέρνηση ευτελίζει την δικαστική εξουσία»

«Καταργούν την ανεξαρτησία των πολιτών και κοροϊδεύουν τους πολίτες»

Β.Θάνου για την διάταξη εκλογικού αποκλεισμού του «κόμματος Κασιδιάρη»: «Η κυβέρνηση ευτελίζει την δικαστική εξουσία»

Με παρέμβασή της η πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου χαρακτηρίζει την διάταξη για το «κόμμα Κασιδιάρη» που επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση, ως μεθόδευση που ευτελίζει την δικαστική εξουσία και προσβάλει την ανεξαρτησία της.

Χαρακτήρισε επίσης την συνάντηση Τζανερίκου – Γεραπετρίτη, ως παρέμβαση προς επηρεασμό του Αντιπροέδρου την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπάθησε να την εμφανίσει ως διαβούλευση!

 «Προσπαθούν να πείσουν ότι η τροπολογία γίνεται προς διεύρυνση της σύνθεσης του δικαστηρίου, ενώ είναι σαφές ότι αποτελεί μεθόδευση, με προφανή στόχο. Αδιαφορούν εάν με τέτοιες μεθοδεύσεις ευτελίζουν τη δικαστική εξουσία και προσβάλλουν την ανεξαρτησία της. Όπως προσβάλλουν και τη νοημοσύνη όλων των πολιτών», τόνισε με νόημα η Βασιλική Θάνου.

Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκος καταγγέλλει παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η δήλωση Θάνου

«Σήμερα, την τελευταία ημέρα λειτουργίας της Βουλής, ψηφίζεται η κατατεθείσα με βιασύνη και προχειρότητα διάταξη, που τροποποιεί τον κανονισμό λειτουργίας του Αρείου Πάγου.

Προσπαθούν να πείσουν ότι η, κατά την προηγηθείσα μεταξύ τους συνάντηση, απροκάλυπτη παρέμβαση προς επηρεασμό του Αντιπροέδρου του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου από τον υπουργό Γεραπετρίτη, αποτελούσε, δήθεν, «διαβούλευση».

Προσπαθούν να πείσουν ότι η τροπολογία γίνεται προς διεύρυνση της σύνθεσης του δικαστηρίου, ενώ είναι σαφές ότι αποτελεί μεθόδευση, με προφανή στόχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αδιαφορούν εάν με τέτοιες μεθοδεύσεις ευτελίζουν τη δικαστική εξουσία και προσβάλλουν την ανεξαρτησία της. Όπως προσβάλλουν και τη νοημοσύνη όλων των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.