ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Google προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του προστίμου από την Κομισιόν

Η Google προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά του προστίμου από την Κομισιόν

Η Google εξαπέλυσε μια αντεπίθεση εναντίον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής καταθέτοντας προσφυγή κατά του προστίμου ρεκόρ που της επιβλήθηκε τον Ιούνιο από τις Βρυξέλλες για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, έκανε σήμερα γνωστό στο Γαλλικό Πρακτορείο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Η προσφυγή κατά του προστίμου κατατέθηκε», δήλωσε εκπρόσωπος του δικαστηρίου. Στα τέλη Ιουνίου, η Επιτροπή είχε καταδικάσει την Google σε πρόστιμο ύψους 2,42 δισ. ευρώ, κατηγορώντας την ότι καταχράσθηκε τη δεσπόζουσα θέση της στις αναζητήσεις στο Ίντερνετ για να ευνοήσει την υπηρεσία σύγκρισης τιμών Google Shopping σε βάρος ανταγωνιστικών υπηρεσιών.

Ερωτηθείσα από το Γαλλικό Πρακτορείο, η Google επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε την προσφυγή αυτή αρνούμενη να κάνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Επιτροπή ανακοίνωσε πως θα υπερασπιστεί «την απόφασή της ενώπιον της δικαιοσύνης», χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.