ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

GalacTac: Εξοπλισμός προστασίας βγαλμένος από το Star Wars (βίντεο)

GalacTac: Εξοπλισμός προστασίας βγαλμένος από το Star Wars (βίντεο)

Αυτό είναι το πρόγραμμα GalacTac της εταιρείας AR5000. Πρόκειται για ένα εξοπλισμό προστασίας ο οποίος όμως τυγχάνει να είναι ο ίδιος ή σχεδόν ο ίδιος με αυτό του χαρακτήρα της ταινίας Star Wars Boba Fett.

Ο εξοπλισμός που έχει σχεδιαστεί από τον Ryan B. Flowers προορίζεται για αθλητές που ασκούνται στο paint ball το παιχνίδι με τα εικονικά πυρά, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα μπορέσει να γίνει διαθέσιμος στο κοινό.

Αυτό γιατί πολλοί θεωρούν πως η Lucasfilm δεν πρόκειται να δώσει τα δικαιώματα μιας πανοπλίας η οποία ουσιαστικά αποτελεί μέρος της ταινίας να πωλείται από ιδιώτες και μάλλον πρόκειται να «γειώσει» τη σχετική προσπάθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.