ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πλήγμα για τον Ρ.Μπράνσον: Η FAA καθηλώνει το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic

Πλήγμα για τον Ρ.Μπράνσον: Η FAA καθηλώνει το διαστημόπλοιο της Virgin Galactic

Η ομοσπονδιακή υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε απόψε ότι το διαστημικό αεροσκάφος τουρισμού της Virgin Galactic απαγορεύεται να ξαναπετάξει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται για το συμβάν που σημειώθηκε τον Ιούλιο.

Στις 11 Ιουλίου, στην ιστορική πτήση στο διάστημα, στην οποία μετείχε και ο ιδρυτής της εταιρείας, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, το διαστημόπλοιο SpaceShipTwo παρεξέκλινε της πορείας του και πέταξε εκτός του εναέριου χώρου που του είχε διατεθεί, κατά την πορεία καθόδου.

Σύμφωνα με το περιοδικό The New Yorker, κατά τη διάρκεια της πτήσης άναψε το προειδοποιητικό κόκκινο φως στον πίνακα των οργάνων, όμως η αποστολή συνεχίστηκε.

Η Ρωσία προσκαλεί τους δισεκατομμυριούχους Ελον Μασκ, Ρίτσαντ Μπράνσον και Τζεφ Μπέζος στην εκτόξευση του Soyuz-MC-19

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Virgin Galactic δεν θα μπορεί να ξαναπετάξει το διαστημόπλοιο SpaceShipTwo προτού να εγκρίνει η FAA την τελική έκθεση της έρευνας ή να καθορίσει ότι τα προβλήματα που συνδέονται με το συμβάν δεν επηρεάζουν την ασφάλεια του κοινού», ανέφερε η υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.