ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό: Αστροναύτης φωτογράφισε από το διάστημα ένα αεροπλάνο να πετά από κάτω του (φώτο)

Εντυπωσιακό: Αστροναύτης φωτογράφισε από το διάστημα ένα αεροπλάνο να πετά από κάτω του (φώτο)

Μία αστροναύτης της NASA ονόματι Μέγκαν ΜακΆρθουρ, φωτογράφισε από το διάστημα ένα αεροπλάνο να πετά από κάτω της!

Τόσο ψηλά, που ένα αεροπλάνο που πετά σε μεγάλο ύψος και αφήνει πίσω του τα γνωστά λευκά ίχνη φαίνεται να πετά πολύ χαμηλά σε σχέση με τον Διεθνή Διαστημικό σταθμό και μόλις να διακρίνεται εξαιτίας της μεγάλης απόστασης.

Όπως ανέφερε το στέλεχος της NASA, η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 7:48 το απόγευμα, ενώ ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός πετούσε πάνω από τη λίμνη Πακόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα στοιχεία που παρείχε η αστροναύτης για την περιοχή και την ώρα που λήφθηκε η φωτογραφία, οι χρήστες με τη μεγαλύτερη περιέργεια κατάφεραν να προσδιορίσουν ότι το αεροπλάνο που φαίνεται στη φωτογραφία ήταν μεταγωγικό αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Atlas Air, που εκτελούσε την πτήση από το Άνκορατζ της Αλάσκα στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.