ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι συμβαίνει με τις άγνωστες ακτίνες που φαίνεται να εκπέμπονται από τον πλανήτη Κρόνο;

Τι συμβαίνει με τις άγνωστες ακτίνες που φαίνεται να εκπέμπονται από τον πλανήτη Κρόνο;

Ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο δείχνει άγνωστες ακτίνες να εκπέμπονται από τον Κρόνο. Το βίντεο κατέγραψε το περίεργο αυτό φαινόμενο στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Κρόνος είναι ο 6ος κατά σειρά πλανήτης από τον Ήλιο και ο δεύτερος μεγαλύτερος στο ηλιακό σύστημα και η διάμετρός του είναι 9 φορές μεγαλύτερη από τη διάμετρο της Γης.

Δεν υπάρχει κάποια πειστική εξήγηση για το τι είναι το φαινόμενο αυτό, αλλά από τα σενάρια δεν λείπουν φυσικά οι εξωγήινοι.

Ένας πρώην μηχανικός της NASA και της Lockheed Martin ο Dr. Norman Bergrun είχε σημειώσει παλαιότερα σε βιβλίο του με τίτλο “Ringmakers Of Saturn” ότι άγνωστα διαστημόπλοια ή πραγματοποιούν εξορύξεις στους δακτυλίους ή τους δημιουργούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.