ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα ChatGPT και Bard προβλέπουν τα οικολογικά κρυπτονομίσματα που θα «εκτοξευθούν»

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα σύστημα αξιολόγησης που συχνά κάνει πολύ καλύτερες προβλέψεις από ό,τι οι άνθρωποι

Τα ChatGPT και Bard προβλέπουν τα οικολογικά κρυπτονομίσματα που θα «εκτοξευθούν»

Οι δυο πιο γνωστές εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, το ChatGPT και το Bard, έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις σχετικά με τις τάσεις της αγοράς των κρυπτονομισμάτων για τον Ιούλιο του 2023.

Και οι δυο εφαρμογές θεωρούν ότι τα η αγορά θα στραφεί προς τα κρυπτονομίσματα που προωθούν την οικολογία.

Αυτή η τάση εξηγείται από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση που έχει σημειώσει σημαντική αύξηση την τελευταία δεκαετία. Όλο και περισσότερο, το ευρύ κοινό ανησυχεί για περιβαλλοντικά θέματα και αναζητά ενεργά τρόπους για να συμβάλλει θετικά στο περιβάλλον. Τα «πράσινα» κρυπτονομίσματα προωθούν την επένδυση σε οικολογικές πρωτοβουλίες και ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον.

Οικολογικά κρυπτονομίσματα για να επενδύσετε

  • Chimpzee
  • Ecoterra

Πρόβλεψη τιμής για το Chimpzee από το ChatGPT και το Bard

Αυξήστε τα έσοδα σας πολεμώντας την κλιματική αλλαγή και σώζοντας ζώα με αυτό το κρυπτονόμισμα. Συνδυάζοντας τις δυο μεγαλύτερες τάσεις της εποχής, το Chimpzee είναι ένα meme κρυπτονόμισμα που προωθεί την οικολογική συνείδηση. Τα κρυπτονομίσματα meme έχουν ταράξει την αγορά με tokens που έχουν αγγίξει κεφαλαιοποίηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ιδέα του Chimpzee είναι να ανταμείβει στους χρήστες της πλατφόρμας ώστε να συνεισφέρουν σε οργανισμούς που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και στη διάσωση της άγριας ζωής.

Η ομάδα του Chimpzee αναπτύσσει ένα αποκεντρωμένο χρηματιστήριο (DEX) και αγορά NFTs με τα οποία μπορείτε δημιουργήσετε avatar για το δικό σας διαβατήριο στην πλατφόρμα. Οι δράσεις αυτές έχουν τη δυναμική να αυξήσουν το ενδιαφέρον και τη ζήτηση για το κρυπτονόμισμα όπως και το γεγονός ότι συνεργάζεται με το WILD Foundation που προστατεύει τα άγρια ζώα από αφανισμό. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω όσον αφορά τις τάσεις της αγοράς και τις δυνατότητες του Chimpzee, προβλέπεται ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 100 $ ανά CHMPZ μέσα στα επόμενα χρόνια.

Πρόβλεψη τιμής για το Ecoterra από το ChatGPT και το Bard ChatGPT

Το Ecoterra είναι ένα κρυπτονόμισμα με σκοπό την ανακύκλωση και την αντιστάθμιση των εκπομπών άνθρακα στον πλανήτη μας. Η πρόβλεψη της μελλοντικής τιμής για το Ecoterra είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μετά την κυκλοφορία της εφαρμογής του που ανταμείβει την καθημερινή μας ανακύκλωση με μάρκες κρυπτογράφησης.

Πιστεύεται όμως ότι το Ecoterra έχει τις δυνατότητες να φτάσει στην υψηλή τιμή 0,08 $ ανά διακριτικό μέσα στα επόμενα χρόνια. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εφαρμογή που θα χρησιμοποιηθεί από όλους στο άμεσο μέλλον.

Το Ecoterra είναι ένα κρυπτονόμισμα που έχει ως σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέτοια κρυπτονομίσματα έχουν μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό λόγω της ευρύτερης τάσης του κοινού για αναζήτηση νέων οικολογικών δράσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το Ecoterra διαθέτει μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που συμπαρασύρει συνεχώς κι άλλο κόσμο στο έργο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.