ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικά σχόλια για το νέο όνομα του Facebook: «Το meta μόνο ο Τελεταί Μπούκουρας το ξέρει….»

Επικά σχόλια για το νέο όνομα του Facebook: «Το meta μόνο ο Τελεταί Μπούκουρας το ξέρει….»

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσίασε μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο το νέο του εγχείρημα, το οποίο όπως τόνισε θα επαναστατήσει ξανά, ενώ γνωστοποίησε και το όνομά του, Meta.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε ήταν πως ακριβώς έγινε η επιλογή του νέου ονόματος, του «Meta», και τι οδήγησε τον CEO του Facebook να επιλέξει μία ελληνική λέξη.

Η επιλογή της λέξης Meta φυσικά κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να τρολάρουν, να σχολιάσουν και να κάνουν viral memes.

Τα παρακάτω ξεκαρδιστικά tweets δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.