ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Apple: Στα «σκαριά» νέο αναδιπλούμενο iPhone – Πότε θα κυκλοφορήσει

Apple: Στα «σκαριά» νέο αναδιπλούμενο iPhone – Πότε θα κυκλοφορήσει

Όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησής του στο Twitter, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Τζον Πρόσνερ, η Apple, φέρεται πως έχει στα «σκαριά» ένα νέο αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο.

​Σύμφωνα με εκείνον, έχει δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο, το οποίο έχει δύο οθόνες που συνδέονται με μεντεσέ.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν το καθιστά αναδιπλούμενο smartphone με την κοινή έννοια του όρου.

Πράγματι, τα διάφορα μοντέλα αυτού του είδους, όπως το Samsung Galaxy Fold και το Huawei Mate X, αποτελούνται μόνο από μία αναδιπλούμενη οθόνη.

Εντούτοις, ο Πρόσνερ υποστήριξε πως όταν οι δύο οθόνες ξεδιπλώνονται, η συσκευή μοιάζει ομοιογενής.

https://twitter.com/jon_prosser/status/1272504675615551489

​Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας
Ο Πρόσνερ διευκρίνισε πως το πρωτότυπο έχει σχεδιαστικές ομοιότητες με το iPhone 11, όπως είναι το στρογγυλεμένο πλαίσιο κατασκευής από ατσάλι.

Το πρωτότυπο δεν έχει notch για το Face ID, σύμφωνα με το μήνυμα του Πρόσνερ, αλλά οι αισθητήρες για την αναγνώριση του προσώπου είναι ενσωματωμένοι στο πάνω μέρος της οθόνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια, δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η εταιρεία υποδεικνύει πως το αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει «μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.