ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έρευνα: Το λάθος που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και καταστρέφoυν τη σχέση τους

Έρευνα: Το λάθος που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι και καταστρέφoυν τη σχέση τους

Οι άνδρες, σύμφωνα με έρευνα, κάνουν ένα τεράστιο λάθος στο… κρεβάτι, με αποτέλεσμα να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στη σχέση τους.

Οι περισσότεροι από τους μισούς δεν παίρνουν αγκαλιά τη σύντροφό τους μετά το σεξ ή αν το κάνουν διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.

Πέρα του ότι είναι κάπως αγενές, μπορεί να καταστρέψει την αυτοεκτίμηση της συντρόφου τους και κατ’ επέκταση τη σχέση τους.

Αυτό αναφέρει νέα έρευνα από το Sex Information and Education Council του Καναδά.

Το 17% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε πως δεν αγκαλιάζει το έτερον του ήμισυ μετά το σεξ, κάτι που αποδεικνύεται εξίσου σημαντικό με τα ερωτικά παιχνίδια.

Ο συγγραφέας της μελέτης Ρόμπιν Μιχάουζεν τόνισε:

«Είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για βελτιώσετε τη σχέση σας. Είναι πραγματικά σημαντικό, αλλά συχνά χάνεται η δυνατότητα σύνδεσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα βρήκε πως η αγκαλιά ενισχύει την σεξουαλική απόλαυση των γυναικών κατά 30%, ενώ κάνει και τους άνδρες πιο ευτυχισμένους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.