ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η καραντίνα φέρνει τον… πελαργό: Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης!

Η καραντίνα φέρνει τον… πελαργό: Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης!

Η καραντίνα και ο κορωνοϊός φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε αρκετά παιδιά. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί τα τεστ εγκυμοσύνης σε Ηράκλειο και Φάρσαλα.

Τις τελευταίες βδομάδες που ο κόσμος αναγκαστικά μένει μέσα λόγω καραντίνας για τον κορωνοϊό, δεν είναι λίγοι όσοι τονίζουν πως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες γεννήσεις τους επόμενους μήνες. Αν κρίνουμε από τα νούμερα στις αυξήσεις τεστ εγκυμοσύνης σε Ηράκλειο και Φάρσαλα, τότε δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό το σενάριο.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπως αναφέρει το ekriti.gr, στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι αυξήσεις υπολογίζονται ενδεικτικά σε ένα ποσοστό της τάξης του 3-5% , ενώ στα φαρμακεία που διατηρούν και e-shop παρουσιάζονται αυξήσεις ακόμα και της τάξης του 20%.

Επίσης μεγάλη αύξηση υπάρχει και στις βαφές μαλλιών και καλλυντικά, καθώς είναι γνωστό πως έχουν κλείσει τα κομμωτήρια. Η αύξηση στα συγκεκριμένα προϊόντα φτάνει μέχρι και το 50%.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης παρατηρείται και στα Φάρσαλα η οποία όπως αναφέρει και το ifarsala.gr, είναι μικρή αλλά σταδιακή κυρίως σε νέα ζευγάρια που μένουν σπίτι λόγω της καραντίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.