ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θέλεις να μυρίζεις όμορφα όλη τη μέρα χωρίς να βάλεις άρωμα; Μάθε τον τροπο!

Θέλεις να μυρίζεις όμορφα όλη τη μέρα χωρίς να βάλεις άρωμα; Μάθε τον τροπο!

Οι παρακάτω προτάσεις συνθέτουν το άρωμα που θα έχει το φετινό σας καλοκαίρι και ελπίζουμε να τις λατρέψετε…

Λάδι με άρωμα από γιασεμί
Πέρα από τις καταπραϋντικές και αντικαταθλιπτικές του ιδιότητες, το αιθέριο έλαιο γιασεμιού είναι αισθησιακό, ζεστό, σαγηνευτικό με αποτέλεσμα να έχει θετική επίδραση στη διάθεση σας. Μπορείτε να το απλώσετε στο δέρμα σας ή να βάλετε λίγες σταγόνες στον καρπό και τα μαλλιά σας και να το χρησιμοποιήσετε σαν άρωμα για όλη την ημέρα. Συνδυάστε το με περγαμόντο ή σανταλόξυλο αν θέλετε να γίνει ακόμα πιο έντονη η μυρωδιά του.

Λάδι καρύδας
Το παρθένο λάδι καρύδας είναι ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα εξαιτίας των πολλών ευεργετικών ιδιοτήτων του στο χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, που σημαίνει, πως έχει αντιοξειδωτική και αντιβακτηριακή δράση. Αν και είναι σχεδόν άοσμο, χάρη στη διακριτική μυρωδιά, χαρίζει στο δέρμα βελούδινη υφή και αίσθηση φρεσκάδας που αναδεικνύεται όλη την ημέρα.

Λάδι με άρωμα μάνγκο
Για εσάς που επιθυμείτε να δώσετε μια εξωτική νότα στο καλοκαίρι σας, τότε αυτή η μυρωδιά είναι η καταλληλότερη που θα μπορούσατε να είχατε επιλέξει. Γλυκό και τροπικό, το έλαιο του φρούτου μάνγκο χαρίζει φρεσκάδα και δροσιά σε κάθε σας βήμα, ενώ τονώνει τη διάθεση σας. Προσέξτε όμως την ποσότητα που θα εφαρμόσετε και μην το παρακάνετε. Περιοριστείτε στους καρπούς και πίσω από τα αυτιά.

Λάδι με άρωμα πούδρας
Διακριτικό και παιχνιδιάρικο άρωμα που φέρνει στο νου σας τα παιδικά σας χρόνια, αλλά και τη μυρωδιά ενός μωρού. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό; Απλώστε το έλαιο στο σώμα σας μετά το ντους και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία όλη την ημέρα.

Extra tips:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλώστε το λάδι στο σώμα σας μετά το ντους, σε νωπή επιδερμίδα για να τη θρέψετε σε βάθος. Ρίξτε μερικές σταγόνες από το λάδι στις παλάμες σας και αφού τις τρίψετε, περάστε τα χέρια σας ανάμεσα από τα μαλλιά σας. Έπειτα χτενίστε τα και θα έχετε ένα λείο αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.