ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δεν κοιμήθηκες αρκετά; – Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για τα μάτια σου

Δεν κοιμήθηκες αρκετά; – Αυτό είναι το κατάλληλο μακιγιάζ για τα μάτια σου

Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά, θα έχεις παρατηρήσει πως τα μάτια σου την επόμενη μέρα μοιάζουν κουρασμένα και ταλαιπωρημένα.

Εκτός του ότι όλο σου το πρόσωπο αλλάζει με την εικόνα του δέρματός σου να δείχνει περισσότερο θαμπή, τα μάτια αποτελούν μια ευαίσθητη ζώνη του προσώπου που εκδηλώνουν μαύρους κύκλους, μαρτυρώντας ότι κάτι δεν έχει πάει σωστά με την ξεκούρασή σου.

Εκτός από τα εξειδικευμένα προϊόντα που μπορείς να εφαρμόσεις, όπως η κρέμα ματιών σου, όταν θέλεις άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα σωστά βήματα μακιγιάζ.

Προτίμησε, λοιπόν, η απόχρωση του κονσίλερ σου να έχει ως βάση του το πορτοκαλί, ώστε να εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους.

Αναφορικά με το χρώμα της σκιάς απέφυγε μια σκουρόχρωμη και χάρισε λίγη λάμψη και φρεσκάδα στο βλέμμα σου επιλέγοντας μια ανοιχτόχρωμη, ακόμη και λευκή ιριδίζουσα, σκιά για να εφαρμόσεις στο πάνω βλέφαρό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, αν είσαι από εκείνες που δεν αποχωρίζεσαι το μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, πες όχι στο μαύρο ή σκούρο χρώμα γενικότερα και προτίμησε μια nude απόχρωση. Επιπλέον, για περισσότερη λάμψη μπορείς να προσθέσεις μια φωτεινή σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.