ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το αγαπημένο μας φαγητό αποκαλύπτει τι μας αρέσει στον έρωτα

Το αγαπημένο μας φαγητό αποκαλύπτει τι μας αρέσει στον έρωτα

Aν διαπιστώσετε ότι κάποιος σας κοιτάει πονηρά επειδή τρώτε σούσι, μην αναρωτηθείτε το γιατί. Σίγουρα θα έχει διαβάσει αυτό το άρθρο.

Κι όμως το αγαπημένο μας φαγητό μπορεί να δείξει πτυχές της σεξουαλικής μας ζωής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα συνεχίστε την ανάγνωση.

Πίτσα. Εάν το αγαπημένο σας φαγητό είναι η πίστα τότε σας αρέσει να αλλάζετε στάσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και είστε δεκτικοί σε νέες προτάσεις. Η αγαπημένη σας στάση είναι να βρίσκεστε από πάνω και να έχετε τον έλεγχο.

Κινέζικο. Δεν αρκείστε σε μια κλασική στάση στο σεξ. Μαζί σας κανείς δε ξέρει σε ποιο σημείο του σπιτιού θα βρεθεί.

Σούσι. Εάν σας αρέσει το σούσι τότε σας αρέσουν οι πιο πικάντικες καταστάσεις και θέλετε συνέχεια να έχετε τον άλλον σε εγρήγορση.

Burger. Δεν ικανοποιήστε εύκολα. Πάντα νιώθετε ότι κάτι λείπει από την συνεύρεση. –

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακαρόνια. Σας αρέσει η άνεση και οι στάσεις που είναι εύκολες και απλές. Ό,τι και να κάνετε πάντα καταλήγετε στην ιεραποστολική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.