ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αχόρταγο ζευγάρι συνευρέθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα – «Είμαι ξαναμμένος – Μου δίνεται εδώ και τώρα»

Αχόρταγο ζευγάρι συνευρέθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα – «Είμαι ξαναμμένος – Μου δίνεται εδώ και τώρα»

Δεν επιδίωξαν να βρούνε κάποιο δωμάτιο ξενοδοχείου για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους και έτσι κατέληξαν ο ένας στο κελί και η άλλη στο νοσοκομείο.

Ο λόγος για ένα ασυγκράτητο ζευγάρι που μέθυσε τόσο πολύ με αποτέλεσμα να κάνει έρωτα έξω από αστυνομικό τμήμα στην Φλόριντα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, ο Gary Hill και η Crystal Frances βρέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος στο Key West να κάνουν σεξ στον δρόμο, και μάλιστα ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.

«Είμαι ξαναμμένος» είπε ο 46χρονος στους αστυνομικούς για να δικαιολογηθεί. «Μου δίνεται εδώ και τώρα» πρόσθεσε για την παρτενέρ του.

Ο αστυνομικός που τους έπιασε στα «πράσα» περιέγραψε πώς βρήκε τον Hill με τα παντελόνια κατεβασμένα στους αστραγάλους και την παρτενέρ του χωρίς ρούχα ή εσώρουχα στο κάτω μέρος του σώματος, και με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα τους.

«Τους ρώτησα τι κάνουν, ο Hill απάντησε πως ήταν της στιγμής», όπως έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του. Ο 46χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή δημοσίας αιδούς και σεξουαλική πράξη σε κοινή θέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Frances ήταν τόσο μεθυσμένη που η αστυνομία τη μετέφερε στο νοσοκομείο και σχεδιάζει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης όταν θα είναι σε κατάσταση που θα μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.