ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πες μου πως κοιμάσαι, να σου πως τι ήταν οι πρώην σου…

Πες μου πως κοιμάσαι, να σου πως τι ήταν οι πρώην σου…

Κατά γενική ομολογία οι προηγούμενες σου σχέσεις καθορίζουν το ποιος είσαι, είτε το επιτρέπεις, είτε όχι. Το ότι επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου όμως το μαθαίνουμε πρώτη φορά και μας προκάλεσε έκπληξη.

Δύο είναι οι κρίσιμες ηλικίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις του ανθρώπου, η ηλικία των 23 και η ηλικία των 32.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι αν η σχέση σου στα 23 έχει θετικές επιδράσεις στην ψυχολογία σου, δηλαδή αν δεν πληγώθηκες, δεν ένιωσες ότι εξαπατήθηκες, ή ότι δεν αξίζει τίποτα τελικά, τότε όλα τα γεγονότα που αντιμετωπίζεις στη ζωή σου, σου προκαλούν λιγότερο άγχος, κάτι που συνδέεται άμεσα με την ποιότητα ύπνου, για την υπόλοιπη ζωή σου.

Τα ζευγάρια που κοιμούνται μαζί και αρμονικά χωρίς εντάσεις και καυγάδες, τότε στην ηλικία των 40 θα κοιμούνται σαν πουλάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ η έρευνα συνεχίζει και επισημαίνει ότι μια αρμονική σχέση στην πρώιμη ερωτική ζωή των 23, είναι υπεύθυνη για τα μειωμένα επίπεδα του στρες που νιώθουμε στην υπόλοιπη ζωή μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.