ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ερωτική διάθεση των ζευγαριών και πως αυτή συνδέεται με την ηλικία

Η ερωτική διάθεση των ζευγαριών και πως αυτή συνδέεται με την ηλικία

Θα πρέπει να έχουμε όλοι μας στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας, πως δεν χρειάζεται να κάνουμε περισσότερο ή λιγότερο σεξ από όσο πραγματικά θέλουμε, καθώς η… συχνότητα δεν είναι το απόλυτο ζητούμενο.

​Ο κυριότερος είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που κουβαλάει μαζί του τρελούς ρυθμούς και πολύ στρες κι έπειτα παίζουν ρόλο η ηλικία, η έμφυτη σεξουαλική ορμή, η υγεία και φυσικά η ποιότητα της σχέσης σου.

Ο μέσος ενήλικας κάνει σεξ περίπου 54 φορές το χρόνο. Περίπου μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Archives of Sexual Behavior.

Στις μικρότερες ηλικίες η συχνότητα αλλάζει, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Kinsey στην Ιντιάνα.

​Οι κάτω των 30 ετών κάνουν σεξ 112 φορές το χρόνο κατά μέσο όρο, πάνω από δύο φορές την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Στις ηλικίες 30-39 η συχνότητα μειώνεται σε 86 φορές το χρόνο, 69 φορές ετησίως για τα άτομα ηλικίας 40-49 ετών και 52 φορές το χρόνο για ζευγάρια στα 50 και μετά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.