ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που γοητεύουν τους άντρες στις γυναίκες

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που γοητεύουν τους άντρες στις γυναίκες

Η γυναίκα μπορεί να γοητεύσει τον άνδρα με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν ορισμένες κινήσεις, συμπεριφορές ή χαρακτηριστικά που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!

Όταν δαγκώνει το κάτω χείλος της

Είναι μια από τις πιο σeξι εικόνες που μπορεί ο άνδρας να δει μπροστά του. Εξαρτάται πάντα βέβαια και από το τι συμβαίνει εκείνη την στιγμή. Αλλά αν η ατμόσφαιρα είναι αμοιβαίως καuτή και συμβεί αυτό, τότε πάει σε άλλο επίπεδο.

Όταν δεν την ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος

Πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, θεωρούν πως μπορούν να γίνουν εύκολα ρεζίλι, αν κάνουν κάτι «ανάρμοστο» δημόσια. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια φωνή μέχρι να τραγουδήσεις δυνατά, ή από ένα φιλί μέχρι να τρώτε με τα χέρια τη μπριζόλα. Όταν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από αυτά, είναι σeξι, πως να το κάνουμε…

Το άρωμα

Η όσφρηση ως μια από τις 5 αισθήσεις, μπορεί να δημιουργήσει αναμνήσεις που θα έρθουν πάλι στο μυαλό με ένα άρωμα που έχει συνδεθεί με αυτές. Ένα άρωμα λοιπόν που θα φέρει την υπογραφή της γυναίκας που το φοράει για κάποιον άνδρα, είναι μια εξαιρετικά σeξι προσθήκη σε ένα ραντεβού.

Η εξυπνάδα

Αφήστε ότι έχετε ακούσει για το ότι οι άνδρες θέλουν πάντα να είναι εξυπνότεροι. Όταν μια γυναίκα μπορεί να αποδειχθεί εξυπνότερη από τους ίδιους, τότε δύσκολα τις αντιστέκονται. Για διάφορους λόγους.

Να φοράει το ρούχο του

Κανένας δεν ξέρει τον λόγο. Αλλά όταν η γυναίκα φορά π.χ. ένα αμάνικο φανελάκι ή ακόμα περισσότερο, όταν φοράει το πουκάμισο του άνδρα χωρίς παντελόνι, οι άνδρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτή τη θέα. Ίσως στο μυαλό του αυτό να σημαίνει ότι σπάνε κάποιοι κανόνες ή ότι οι δυο τους απελευθερώνονται. Όπως και να έχει, οι περισσότεροι το βρίσκουν πολύ σέξι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.