ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα πέντε ανδρικά ονόματα που κάνουν «πάταγο» στις γυναίκες

Σίγουρα ένα απλό Θάνος δεν είναι στην λίστα

Αυτά είναι τα πέντε ανδρικά ονόματα που κάνουν «πάταγο» στις γυναίκες

Αν σου λέγανε πως υπάρχει λίστα με ανδρικά ονόματα που έχουν περισσότερη πέραση στις γυναίκες θα το πίστευες; 

Αν όχι… κάντο! Βέβαια αν δεν είσαι στη λίστα μην τα βάψεις «μαύρα», απλά προσπάθησε πιο πολύ!

Σύμφωνα με το γυναικείο κοινό, πέντε είναι τα πιο γοητευτικά ονόματα ανδρών τα οποία δίνουν αυτό το… κάτι παραπάνω απογειώνοντας τις μετοχές των αρσενικών.

Γιώργος

«Όπου Γιώργος και μάλαμα» λέει το άσμα και όπως δείχνουν τα πράγματα, οι γυναίκες τείνουμε να επιβεβαιώσουμε τα λόγια του τραγουδιού. Γιατί μπορεί να μην ξέρουμε αν οι Γιώργηδες είναι μάλαμα, μέλι, πάντως, έχουν σίγουρα!

Αλέξης

Όχι Αλέξανδρος. Αλέξης. Μας είναι αδιάφορο αν προέρχεται από το Αλέξανδρος ή το Αλέξιος, καθώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το όνομα αυτό έχει συνδεθεί με πολύ -με πάρα πολύ!- ωραίους άνδρες και όσο να πεις τη γοητεία του την έχει.

Άρης

Ο Θεός του Πολέμου έκανε το θαύμα του και ο Άρης εν έτει 2020 φέρεται να έχει ένα όνομα το οποίο προδιαθέτει πολύ θετικά τις γυναίκες.

Μάνος

Ο Μάνος θεωρείται «κακό παιδί». Χωρίς κανείς να μπορεί να προσδιορίσει τον λόγο. Tο όνομα αυτό αν και μικρό στο μάτι, θεωρείται από τα πολύ μπρουτάλ, με αποτέλεσμα οι άντρες που ακούν σε αυτό, να παίρνουν εύκολα προβάδισμα στη «μάχη» τους με άλλους.

Ορέστης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχαιοελληνικό και πολύ εύηχο, δεν πάσχισε στο ελάχιστο να μπει στη λίστα με τα πλέον γοητευτικά ανδρικά ονόματα. Ίσως οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο γεγονός πως είναι αρκετά σπάνιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.