Η διάσημη σεξολόγος Emily Morse σας συμβουλεύει πως να εισάγεται το τρίο στην κουβέντα και να έχετε και τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας

Ας είμαστε ειλικρινείς… Όλοι έχουμε σκεφτεί τον ενδεχόμενο ενός τρίο όταν είμαστε σε σχέση.

Λίγο ο/η καυτός/καυτή φίλος/φίλη του συντρόφου μας, λίγο η μονοτονία της σχέσης και… δεν θέλει πολύ για να μπει το μικρόβιο. Έτσι λοιπόν… το παίρνεις απόφαση και ξεκινάς την προσπάθειά σου.

Όπως όλα, έτσι κι αυτό θέλει τον τρόπο του. Η διάσημη σεξολόγος Emily Morse σας συμβουλεύει πως… να εισάγεται το τρίο στην κουβέντα και να έχετε και τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Πριν ξεκινήσετε: Να είστε ειλικρινείς

Σκεφτείτε πρώτα απ’ όλα πως είναι η σχέση σας. Αν δεν υπάρχουν κάποιες ισχυρές σταθερές τότε ένα τρίο μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα, σύμφωνα με την Morse.

Αν μαλώνετε πολύ τελευταία, δεν κάνετε αρκετό σεξ ή δεν αισθάνεσαι ασφαλής μαζί της, τότε δεν είστε το ιδανικό υποψήφιο ζευγάρι για να… αποκτήσετε παρέα στο κρεβάτι.

Βήμα πρώτο: Διερευνητική…

Η ζήλια είναι ένα στοιχείο που καταστρέφει χαρακτηριστικά μια σχέση. Στην περίπτωση ενός τρίο.. μιλάμε για μέγιστο ρίσκο, σωστά;

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της East Carolina, η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια, δημιουργούν τόνους ζήλιας στις γυναίκες. Οπότε αν η σύντροφός σου έχει πρόβλημα έχει μια πρόσφατη επαγγελματική αποτυχία, έχει πάρει λίγο βάρος ή γενικά αισθάνεται άβολα με κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις… ε… άστο καλύτερα.

Βήμα δεύτερο: Πόσο περιπετειώδης είναι ο σύντροφός σου

Είναι παιχνιδιάρης; Γουστάρει να δοκιμάζετε νέες στάσεις ή διάφορους πειραματισμούς; (Δείτε εδώ κάποιες ιδέες) Ή απλά κλείνετε τα φώτα και κάνετε σεξ σε ιεραποστολική στάση; Κοκκινίζει όταν του/της μιλάς βρώμικα (ναι ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ).

Αν λοιπόν δεν είναι αρκετά ανοιχτός/ανοιχτή σε αυτά και σε άλλα σχετικά πράγματα, τότε το τρίο μάλλον… είναι εκτός θέματος.

Ωστόσο, αν από μόνος του ο/η σύντροφός σας αναφέρει το φιλί ή τον πειραματισμό με άλλα άτομα, τότε μάλλον έχετε ξεπεράσει το βασικό εμπόδιο, σύμφωνα με τη Morse.

Βήμα τρίτο: Βρες την κατάλληλη στιγμή

«Άμα είσαι μεθυσμένος και έχεις καρφώσει τα μάτια σου πάνω στην κολλητή της σε ένα πάρτυ ή μπαρ… τότε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τη συζήτηση» λέει η Morse.

Ιδανικά, ρίξε την… βόμβα ενός τρίο όταν είστε μόνοι σε ένα ευχάριστο και ζεστό μέρος, σαν το σπίτι σας.

Βήμα τέταρτο (και πιο βασικό): Χρησιμοποίησε τα σωστά λόγια

Προφανώς και δεν θα της πεις «θέλω τρίο». Δεν είναι φαγητό, το είπαμε και παραπάνω.

Προσπαθήστε να εντάξετε το θέμα σε ένα πλαίσιο που θα αφορά κυρίως την ευχαρίστηση του συντρόφου σας, όχι μόνο τη δική σου.

Ξεκινήστε τη συζήτηση ρωτώντας σχετικά με σεξουαλικές φαντασιώσεις…

Ξεκινήστε με κάτι πιο ήπιο, όπως το role playing ή τα sex toys.

Αφού το ξεκαθαρίσετε αυτό μετά περνάτε στο επόμενο στάδιο: Πείτε πως θα ήταν πολύ «καυτό» αν τον/ την βλέπατε με ακόμα έναν/μια παρτενέρ στο κρεβάτι. Στη συνέχεια ρωτήστε αν του έχει περάσει από το μυαλό αυτή η σκέψη.

Με αυτόν τον τρόπο βάζετε τον/την σύντροφό σας στο επίκεντρο της φαντασίωσης κι όχι το τρίτο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!