ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επτά σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να… εξαφανιστείτε από μια σχέση

Πώς να καταλάβεις αν πρέπει να ξεκόψεις σήμερα κιόλας από το άτομο που σε ενδιαφέρει

Επτά σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να… εξαφανιστείτε από μια σχέση

Τα παρακάτω επτά σημάδια σου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να εξαφανιστείς από μια σχέση που μόνο… κακό μπορεί να σου κάνει,

  1. Εάν ανησυχείς για την ασφάλειά σου. Εάν αισθάνεσαι ότι η συναισθηματική, σωματική ή ψυχική σου ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν οφείλεις τίποτα στο άτομο που σε κάνει να νιώθεις έτσι. Προστάτευσε τον εαυτό σου.
  2. Όταν δεν σέβονται τα όριά σου. Όποια όρια κι αν είναι αυτά!
  3. Αν κάτι δεν νιώθεις σωστό. Εμπιστεύσου τα ένστικτά σου. Εάν σου κάνουν να αισθάνεσαι άβολα είναι εντάξει να κόψεις επαφές χωρίς καμία εξήγηση.
  4. Η συναίνεση είναι το κλειδί. Μην αφήνεις να γίνονται πράγματα χωρίς τη θέλησή σου.
  5. Εάν αισθάνεσαι ότι προσπαθεί να σε χειραγωγήσει ή/και να σας ελέγξει. Αν σου στείλει μηνύματα που σε τρομάζουν, BYE!
  6. Αν φέρεται ύποπτα.
  7. Αν ήταν ασυνεπής με την επικοινωνία σας. Εάν η συνομιλία φαίνεται ότι δεν οδηγεί πουθενά εξοικονόμησε χρόνο και ενέργεια.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.