ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καυτές» Βραζιλιάνες προσεγγίζουν συζύγους στα social media για να τεστάρουν… αν είναι πιστοί!

Οι ειδικές φωτογραφίζουν τα στιγμιότυπα οθόνης από τις συνομιλίες τους ως αποδείξεις και τα παραδίδουν στις πελάτισσες ως απόδειξη της πίστης τους

«Καυτές» Βραζιλιάνες προσεγγίζουν συζύγους στα social media για να τεστάρουν… αν είναι πιστοί!

Ένα νέο διαδικτυακό «επάγγελμα» έγινε πρωτοσέλιδο στη Βραζιλία. Πρόκειται για ελκυστικές γυναίκες που προσπαθούν να αποπλανήσουν τους συζύγους των πελατών τους προκειμένου να αποδείξουν την πίστη στη σύντροφό τους.

Οι Βραζιλιάνες «επιθεωρήτριες πίστης» έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς σε κοινωνικά δίκτυα όπως το TikTok και το Instagram.

Συνήθως πρόκειται για νεαρές, ελκυστικές γυναίκες που χρεώνουν από 20 ρεάλ (4 δολάρια) έως 150 ρεάλ (30 δολάρια) για να τεστάρουν την πίστη των ανδρών απέναντι στις συζύγους και συντρόφους τους στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια, οι επαγγελματίες του είδους καλούνται να παράσχουν αποδείξεις στις πελάτισσές τους.

Οι άνδρες τσεκάρονται αν είχαν στείλει μηνύματα στις «επιθεωρήτριες», ή αν τις είχαν προσεγγίσει μέσω WhatsApp ή απλώς αν υπέκυψαν σε μία νέα γνωριμία.

Οι ειδικές φωτογραφίζουν τα στιγμιότυπα οθόνης από τις συνομιλίες τους ως αποδείξεις και τα παραδίδουν στις πελάτισσες ως απόδειξη της πίστης τους ή της έλλειψης αυτής.

@testesdefidelidade O melhor de tudo é forma que elas pedem 😂 #testedefidelidade #infiel #relacionamento #traicao #traicao ♬ som original – Maicon Henrique

Η Nicolly, μια 22χρονη επιθεωρήτρια, μόλις είχε γεννήσει και ήταν χωρίς δουλειά όταν την προσέγγισε για πρώτη φορά μια γυναίκα στο Instagram για να τεστάρει αν ο σύζυγός της ήταν πιστός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε συνειδητοποίησε ότι υπήρχε πραγματική ζήτηση για μια τέτοια υπηρεσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.