ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τα 3+1 σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύντροφός σου είναι άπιστος

Τι αποκαλύπτει ιδιωτικός ντετέκτιβ

Τα 3+1 σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύντροφός σου είναι άπιστος

Όλοι μας ξέρουμε πως όταν κάποιος θέλει να κρύψει κάτι, κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Έτσι κάνουν και τα άτομα που απατούν το ταίρι τους.

Όμως, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει τα τέσσερα σημάδια που δείχνουν την αλήθεια:

Το κινητό

Όταν κάποιος θέλει να κρύψει κάτι θα πρέπει να μην αφήσει τα στοιχεία σε κοινή θέα. Όταν ένα άτομο παίρνει συνέχεια το κινητό του μαζί του είναι κακό σημάδι.

Ο Aaron Bond είπε: «Αν ο σύντροφός σας αρχίσει να αλλάζει τους κωδικούς του, αρχίσει να παίρνει το τηλέφωνό του παντού μαζί του, ακόμα και μέσα στο σπίτι ή γίνεται αμυντικός όταν του ζητήσετε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό του, θα μπορούσε να είναι σημάδι ότι δεν είναι πιστός».

Δεν λένε τι έκαναν μέσα στη μέρα

Όταν κάποιος δεν σου λέει το πολλά για την ημέρα του, μπορεί να σημαίνει ότι δεν θέλει να αποκαλύψει τι έκανε.

«Οι σύντροφοι που απαντάνε συχνά αποφεύγουν τους συζύγους τους ή τους λένε λιγότερα για την ημέρα τους. Το να θυμάσαι εξάλλου όλα τα ψέματά σου είναι αδύνατο και είναι ένας εύκολος τρόπος να παρασυρθείς», λέει ο ντετέκτιβ.

Το σεξ

Σε αυτή την περίπτωση όλα είναι ξεκάθαρα.

«Οι άπιστοι συχνά κάνουν λιγότερο σεξ στο σπίτι επειδή απατούν, αλλά μερικές φορές μπορεί επίσης να κάνουν περισσότερο σεξ στο σπίτι, αυτό συμβαίνει επειδή αισθάνονται ένοχοι και χρησιμοποιούν αυτή την αύξηση στο σεξ για να κρύψουν την απιστία τους.

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας θα αρχίσει να εισάγει νέα πράγματα στη σεξουαλική σας ζωή που δεν υπήρχαν πριν», είπε ο Aaron.

Αρνητικότητα

Όταν κάποιος απατήσει έχει τύψεις και οι τύψεις οδηγούν σε αρνητική συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ίσως δεν έχετε βγάλει τον σκύλο βόλτα εκείνη την ημέρα, δεν έχετε πλύνει τα πιάτα ή δεν έχετε διαβάσει ένα βιβλίο στα παιδιά σας πριν τον ύπνο», σημειώνει ο ντετέκτιβ και εξηγεί πως «αν ο σύντροφος σας κάνει φασαρία για αυτά τα μικρά θεματάκια, να έχετε πάντα την απιστία στο πίσω μέρος του μυαλού σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.