ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι είναι αυτό που τελικά οδηγεί την ερωτική σου σχέση στην… απιστία;

Ένα στα δύο ζευγάρια οδηγείται στο διαζύγιο

Τι είναι αυτό που τελικά οδηγεί την ερωτική σου σχέση στην… απιστία;

Οκτώ στους δέκα  άνδρες  και έξι στις δέκα γυναίκες  απατούν το σύντροφό τους στη διάρκεια του γάμου και των μόνιμων δεσμών, ενώ ακόμη και στη χώρα μας ένα στα δύο ζευγάρια οδηγείται στο διαζύγιο, ακόμη και μόλις έξι μήνες μετά το γάμο.

Είναι πολλά όλα αυτά που οδηγούν στην απιστία, η οποία κάποια στιγμή θα προκύψει όχι ως αιτία ή λόγος χωρισμού, αλλά ως φυσική συνέχεια- σαν ξέσπασμα- κακών καταστάσεων που μόνοι μας προκαλέσαμε. Και άρα μπορούμε να αποτρέψουμε, αν θέλουμε πραγματικά

Να έχεις σχέση με ένα άτομο που κατά βάθος δε συμπαθείς και δεν εκτιμάς πραγματικά. Ή που με το πέρασμα του χρόνου το έχεις απομυθοποιήσει σε απογοητευτικό επίπεδο, αλλά δε χωρίζεις για τους γνωστούς απαράδεκτους λόγους (συνήθεια, αδυναμία, κτλ). «Από τη στιγμή που εκδηλώνεται δυσαρέσκεια, η ζημιά έχει γίνει», λένε οι ψυχολόγοι. Ξεκινάει σιωπηλά και αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί της, εξαπλώνεται και γίνεται περιφρόνηση.

Μια συνολική, εξοντωτική, εγωιστική διαφωνία και πείσμα για τα πάντα, με το στανιό. Καμία διάθεση ταύτισης ή συμβιβασμού που φανερώνει επίσης, μεγάλη δυσαρέσκεια και πολλά, πολλά προβλήματα. Γιατί αυτό το «τσακωνόμαστε συνέχεια για βλακείες», πέρα από το ότι σας εξαντλεί- ακόμα κι αν το βρίσκεται γοητευτικό να τρώγεστε- δεν είναι πάντα αθώο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.