ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

To τεστ που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι φοβάστε στον έρωτα

Η εικόνα που «καθαρίσει» το τοπίο

To τεστ που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι φοβάστε στον έρωτα

Ο έρωτας, πέρα από τις πεταλούδες στο στομάχι και τα ροζ συννεφάκια, φέρνει μαζί του και πολλούς φόβους και ανησυχίες, είτε αυτές αφορούν αποκλειστικά τον εαυτό μας, είτε τον/την σύντροφό μας, είτε γενικότερα τη σχέση μας.

Στην περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι εάν έχετε κάποιο φόβο σχετικά με τον έρωτα, το παρακάτω τεστ με την εικόνα θα ξεδιαλύνει το τοπίο.

Αν το πρώτο που είδες, είναι η γυναίκα, ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να χάσεις τον ύπνο σου για τον έρωτα. Κυριολεκτικά. Δεν θέλεις να κάθεσαι στο κρεβάτι το βράδυ και, αντί να κοιμάσαι, να αναρωτιέσαι τι να κάνει άραγε ο σύντροφος σου. Θέλεις τη σιγουριά.

Αν είδες τα βουνά και τους στρατιώτες, αυτό που σε αγχώνει περισσότερο είναι η ανάγκη σου να είσαι αψεγάδιαστος, εμφανισιακά. Ξέρεις ότι κανείς δεν πρόκειται να σε χωρίσει επειδή δεν έφτιαξες τα μαλλιά σου ή επειδή μία μέρα δεν λούστηκες – το θέμα είναι ότι σε πιάνουν ανασφάλειες χωρίς λόγο. Χρειάζεσαι ανθρώπους που θα σε «ξεκλειδώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν, πάλι, το πρώτο που πρόσεξες είναι το άλογο, τρέμεις την απόρριψη. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να χαρεί τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν, γιατί δεν έχεις αφήσει πίσω σου τα φαντάσματα του παρελθόντος, και φοβάσαι μην πληγωθείς ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.