ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Απίστευτα πλάνα από το μυθικό βουνό του κενταύρου Χείρωνα 

Βίντεο: Απίστευτα πλάνα από το μυθικό βουνό του κενταύρου Χείρωνα 

Το μυθικό βουνό του κενταύρου Χείρωνα και η θερινή κατοικία των 12 Θεών μέσα από τα μάτια του Καναδού Κρίστοφερ Ντορμόι. Τα χωριά του «κρεμασμένα» στις πλαγιές ενός βουνού, είναι πανέμορφα, το καθένα ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό από το επόμενο ή το προηγούμενό του.

Το Πήλιο είναι ένας τόπος ονειρεμένος που μαγεύει κάθε επισκέπτη, κάθε ταξιδιώτη… Κάπως έτσι συνεπήρε και τον Καναδό σκηνοθέτη Κρίστοφερ Ντορμόι, ο οποίος γύρισε μια ταινία από την οποία αναδύονται εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες σαν από παραμύθι.

Το Πήλιο το Φθινόπωρο του 2015 «πλημμύρισε» το βλέμμα και το μυαλό του Ντορμόι και το παρουσιάζει σε ένα απίστευτο βίντεο «μιλώντας» στην ψυχή κάθε αληθινού ταξιδιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.