
Ο Πίτερ Κρας ξεκινάει τη βιογραφία του Τζακ Ντάνιελ, ιδρυτή του Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, «Αίμα και Ουίσκι» με τον τίτλο «Το καταραμένο παιδί», κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον του κοινού γι’ αυτόν τον περίεργο, γεμάτο μυστήρια γύρω από το όνομά του, τύπο, που μέσα από όλες τις κακουχίες κατάφερε να κυριαρχήσει αλλά τελικά πέθανε από… τα νεύρα του.
Στον τάφο του αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης 5 Σεπτεμβρίου 1850 μα η μητέρα του, Λουσίντα, είχε ήδη πεθάνει λίγα χρόνια νωρίτερα. Κι αυτή είναι μία από τις δεκάδες ανακρίβειες σχετικά με τη ζωή του Τζάσπερ Νιούτον «Τζακ» Ντάνιελ.
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.