ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πειραιάς: Τοποθετήθηκε ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Πειραιάς: Τοποθετήθηκε ελληνική σημαία  στην επιφάνεια της θάλασσας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξαν στον Πειραιά για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς μία μεγάλη ελληνική σημαία τοποθετήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας στην Πειραϊκή.

Εντυπωσιακές εικόνες για την 25η Μαρτίου από τα νερά της Πειραϊκής στο Σκαφάκι δημοσιεύει το Piraeuspress. Η φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο κατά την «έπαρση» της τεράστιας ελληνικής σημαίας στον όμορφο κολπίσκο της Πειραϊκής.

Οι εικόνες είναι μοναδικές και φέρουν τη «σφραγίδα» ιδίως του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και της Αντιδημάρχου για θέματα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Ανδριάνας Ζαρακέλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πειραιάς τιμά με κάθε μεγαλοπρέπεια την ιστορική εθνική επέτειο, γεμίζοντάς μας με αίσθημα υπερηφάνειας και τιμής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.