ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γκρέιντι Στάιλς Τζούνιορ: Το παιδί «αστακός» – Ο δολοφόνος με τις… δαγκάνες που έκανε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους

Γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική ασθένεια όπου τα άκρα του έμοιαζαν με δαγκάνες

Γκρέιντι Στάιλς Τζούνιορ: Το παιδί «αστακός» – Ο δολοφόνος με τις… δαγκάνες που έκανε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους

Ο Γκρέιντι Στάιλς Τζούνιορ, γεννήθηκε στο Πίτσμπουργκ το 1937, με μια σπάνια γενετική ασθένεια όπου τα άκρα του έμοιαζαν με δαγκάνες, όμοιες με αυτές του αστακού.

Η εκτροδακτυλία είναι μια ασθένεια, κληρονομική, όπου είτε τα μεσαία δάχτυλα λείπουν είτε είναι ενωμένα. Ο πατέρας της οικογένειας έβγαζε τα προς το ζην εκθέτοντας όλη την οικογένεια σε τσίρκο, σαν “φρικιά”

Μάλιστα ενώ οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την οικογένεια εκείνοι συνέχιζαν και έκαναν νέα παιδιά για να τα εκμεταλλεύονται και να βγάζουν περισσότερα χρήματα, αφού η φήμη τους είχε φτάσει σε κάθε άκρη της πολιτείας.

Ο Γκρέιντι είχε την πιο βαριά μορφή της ασθένειας αφού είχε το πρόβλημα και στα κάτω άκρα, κάτι που τον εμπόδιζε να περπατάει.

Κατάφερε να αποκτήσει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο, αφού οι αμοιβές είχαν εκτιναχθεί. Απέκτησε σύζυγο και παιδιά, αλλά ήταν ιδιαίτερα βίαιος και κακοποιητικός.

Χτυπούσε με μανία τη γυναίκα του για να ακούει τις φωνές της, αφού αυτό τον ερέθιζε. Τις τρυπούσε τα μάτια και την έπνιγε ενώ τα παιδιά της οικογένειας ήταν μάρτυρες των βασανιστηρίων.

Όταν η Ντόνα, η κόρη του ζευγαριού αρραβωνιάστηκε, ο Γκρέιντι που αντιπαθούσε τον σύντροφό της τον κάλεσε στο σπίτι με σκοπό να τον τρομάξει και να εγκαταλείψει την κόρη του.

Πάνω στο καυγά, που προκάλεσε ο ίδιος επίτηδες πήρε μια καραμπίνα και τον πυροβόλησε. Συνελήφθη και ενώ καταδικάστηκε, προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο λέγοντας πως οι φυλακές δεν μπορούσε να φροντίσει κάποιον με τη δική του αναπηρία. Κέρδισε τη δίκη και αφέθηκε ελεύθερος.

Όταν γλύτωσε τη φυλακή, έγινε ακόμα πιο βίαιος, αφού ένιωθε υπεράνω του νόμου. Ξεσπούσε τη μανία του καθημερινά στη σύζυγό του. Εκείνη χωρίς πλέον να μπορεί να αντέξει τα βασανιστήρια, πλήρωσε τον 17χρονο γείτονά τους για να τον σκοτώσει.

Εκείνος με αμοιβή 1500 δολάρια πήρε μια καραμπίνα του πατέρα του και τον πυροβόλησε εξ επαφής.

Στη κηδεία του δεν παραβρέθηκε κανείς, θάφτηκε ολομόναχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.