Η ιστορία του δολοφόνου που πήρε μέρος σε ριάλιτι γνωριμιών – Πως βγήκαν όλα στη «φόρα» (βίντεο)

Το ριάλιτι άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση τον Αύγουστο του 2009 αλλά μετά από τρία επεισόδια κόπηκε

Η ιστορία του δολοφόνου που πήρε μέρος σε ριάλιτι γνωριμιών – Πως βγήκαν όλα στη «φόρα» (βίντεο)

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τώρα, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του 2000, το VH1 δεν έπαιζε μουσική αλλά ήταν το επίκεντρο των ριάλιτι σόου.

Το VH1 είχε πιο συναρπαστικά σόου όπως το Rock of Love και το Flavor of Love όπου γυναίκες με τατουάζ διαγωνίζονταν για την προσοχή ηλικιωμένων ανδρών.

Αυτές οι εκπομπές άνοιξαν το δρόμο για πολλά αντίστοιχα ριάλιτι όπως Daisy of Love, Rock of Love: Charm School και I Love Money. Ανάμεσα σε αυτά και ένα ριάλιτι που λεγόταν Megan Wants a Millionaire.

Άρχισε να προβάλλεται στην τηλεόραση τον Αύγουστο του 2009 αλλά μετά από τρία επεισόδια κόπηκε από το πρόγραμμα και η υπόλοιπη εκπομπή δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας. Η VH1 εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Ryan Jenkins ήταν διαγωνιζόμενος στο Megan Wants A Millionaire, μια εξωτερική παραγωγή, παραγωγής και ιδιοκτησίας της 51 Minds, η οποία έχει άδεια για το VH1. Η παραγωγή της παράστασης ολοκληρώθηκε στα τέλη Μαρτίου. Δεδομένων των ατυχών συνθηκών, το VH1 έχει αναβάλει τυχόν μελλοντικές εκπομπές. Αυτή είναι μια τραγική κατάσταση και οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του θύματος».

Ο Ryan Jenkins, ένας 32χρονος διαγωνιζόμενος στο σόου, ήταν ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του.

Το σώμα της βρέθηκε σε μια βαλίτσα. Το θύμα ήταν το 28χρονο μοντέλο Jasmine Fiore που είχε γνωρίσει τον Jenkins μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της Megan Wants a Millionaire και οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Μάρτιο του 2009 στο The Little White Wedding Chapel στο Las Vegas Strip αφού γνώριζαν ο ένας τον άλλον για μόλις δύο ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 15 Αυγούστου 2009 το σώμα της Jasmine βρέθηκε το πρωί της 15ης Αυγούστου 2009 μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων στην Buena Vista της Καλιφόρνια. Αργότερα ανακαλύφθηκε ότι ο Jenkins είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη Φιόρε, της είχε αφαιρέσει τα δόντια και τα δάχτυλά της και είχε βάλει το σώμα της σε μια βαλίτσα την οποία στη συνέχεια έβαλε στον κάδο απορριμμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.