ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ίμια: Πλάνα που δεν είχαν δημοσιευτεί στην ελληνική τηλεόραση (βίντεο)

Πρόκειται για έρευνα του κυπριακού ΡΙΚ

Ίμια: Πλάνα που δεν είχαν δημοσιευτεί στην ελληνική τηλεόραση (βίντεο)

Πέρασαν 28 χρόνια από τη μαύρη επέτειο των Ιμίων όταν και έπεσε το ελικόπτερο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ανασύρθηκαν νεκρά και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος, Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος, Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής, Έκτορας Γιαλοψός.

Επισήμως η αιτία της πτώσης του ελικοπτέρου οφείλεται «σε απώλεια προσανατολισμού του πιλότου», ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που μέχρι και σήμερα θεωρούν βέβαιο ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε.

Βίντεο με μαρτυρίες και το χρονικό της τραγωδίας έχουν δημοσιευθεί πολλά, όμως το 2017 στο προσκήνιο ήρθε μία έρευνα του ΡΙΚ, που δεν προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη κι εμπεριστατωμένη έρευνα που έγινε ποτέ για τα γεγονότα των Ιμίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι παραγωγή του ΡΙΚ και την έρευνα έχει κάνει η δημοσιογράφος Αίμιλη Μιχαήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.