ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο δολοφόνος που είχε φετίχ με τα γυναικεία παπούτσια – Τι έκανε με τα σώματα των θυμάτων

Τραβούσε φωτογραφίες κι έφτιαχνε καλούπια

Ο δολοφόνος που είχε φετίχ με τα γυναικεία παπούτσια – Τι έκανε με τα σώματα των θυμάτων

Τον Ιανουάριο του 1968, οι γυναίκες στο Πόρτλαντ τρομοκρατήθηκαν από τέσσερις γυναίκες που είχαν εξαφανιστεί απρόσμενα, σύμφωνα με τη New York Daily News και από πίσω φέρεται ότι κρυβόταν ο Jerry Brudos, ένας άνδρας που είχε φετίχ με τα πόδια.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ένας ψαράς βρήκε τα λείψανα μιας 22χρονης γυναίκας, της Linda Salee, η οποία είχε εξαφανιστεί τον προηγούμενο χρόνο. Η αστυνομία κατέληξε να βρει άλλα τέσσερα πτώματα, τα οποία εντόπισε πίσω από το σπίτι του Brudos. Ο άνδρας ομολόγησε τις δολοφονίες με φρικτές λεπτομέρειες στην αστυνομία.

Αφού κράτησε το σώμα του πρώτου του θύματος για αρκετούς μήνες, για να το ντύσει, πέταξε τελικά το θύμα στο ποτάμι, αλλά όχι πριν κόψει ένα πόδι για να το χρησιμοποιήσει για να δοκιμάσει τακούνια και να τραβήξει φωτογραφίες του.

Σε ένα άλλο φρικτό εύρημα, οι ντετέκτιβ ανακάλυψαν ότι κρατούσε αναμνηστικά από τα εγκλήματά του, όπως παπούτσια, σουτιέν, ζώνες και ακόμη και ένα καλούπι που έφτιαξε από ανθρώπινο στήθος.

Ο Brudos προσπάθησε να αποφύγει την τιμωρία ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν ένοχος λόγω παραφροσύνης. Οι ειδικοί ψυχικής υγείας που τον εξέτασαν ωστόσο διαπίστωσαν ότι ήταν νομικά υγιής. Ο Brudos ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και δεν έδειξε ποτέ σημάδια μεταμέλειας για τις πράξεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για αυτά τα εγκλήματα, έλαβε τρεις ισόβιες με δυνατότητα αποφυλάκισης υπό όρους. Η γυναίκα του τον χώρισε το 1970 και εγκατέλειψε το κράτος με τα δύο τους παιδιά. Έκτοτε άλλαξε το όνομά της. Πέθανε από φυσικά αίτια στις 28 Μαρτίου 2006, στο Νοσοκομείο του Όρεγκον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.