ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καταγγελία σοκ: «Το παιδί μου εμβολιάστηκε και παραλίγο να πεθάνει – Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας»

Καταγγελία σοκ: «Το παιδί μου εμβολιάστηκε και παραλίγο να πεθάνει – Μην κάνετε εμβόλια στα παιδιά σας»

Τον περασμένο Νοέμβριο, η κυρία Γιώτα Μουζάκη κατήγγειλε στον Focus Fm και στο δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ότι ο 20χρονος γιος της, που αναγκάστηκε -όπως είπε- να κάνει το εμβόλιο της Pfizer, για να παρακολουθεί τα μαθήματά του στο Πανεπιστήμιο, τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση, εμφάνισε συμπτώματα μυοκαρδίτιδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο νεαρός Γιάννης μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Πρώτα στη στεφανιαία μονάδα και μετά στην καρδιολογική κλινική. Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι παρά το γεγονός ότι ο οικογενειακός της γιατρός, αλλά και κάποιοι καρδιολόγοι από την μονάδα, της είπαν ότι πρόκειται για παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό, οι γιατροί στο νοσοκομείο επέμεναν ότι η μυοκαρδίτιδα που εμφάνισε ο γιός της, οφείλεται σε μία παλινδρόμηση που είχε εμφανίσει ο νεαρός στο παρελθόν λόγω άγχους.

Το ενημερωτικό που πήρε από το νοσοκομείο ήταν ανυπόγραφο και ενώ έκανε λόγο για “άτυπο θωρακικό άλγος” συνιστούσε την παρακολούθηση του ασθενή από καρδιολόγο για τυχόν στεφανιαία νόσο, σύμφωνα με όσα είπε.

Σήμερα η κα Γιώτα καταγγέλλει ότι από την περασμένη Κυριακή, ο 20χρονος άρχισε πάλι να έχει πόνους. Επισκέφθηκαν, όπως είπε, καρδιολόγο και μετά από τον γενικό έλεγχο, εκείνη τους είπε ότι ο νεαρός προφανώς έπαθε μία μικρή θρόμβωση.

«Θα μπορούσε να πάθει έμφραγμα. Η καρδιολόγος μου είπε ότι αυτό που έκαναν στο νοσοκομείο ήταν να τον σώσουν, τον πρόλαβαν δηλαδή και δεν έπαθε κάτι. Το παιδί συνεχίζει να έχει προβλήματα. Μας έγραψε γενικές εξετάσεις, μου ζήτησε να το δει ακόμα και ένας πνευμονολόγος για τυχόν εκβολές στους πνεύμονες. Αύριο έχουμε ραντεβού με αιματολόγο, θα περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να δω τι μέλλει γενέσθαι. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται, το παιδί είναι ακόμα στο σπίτι, δεν πηγαίνει στη σχολή του και το παρακολουθούμε», σημείωσε.

Και συνέχισε: «Όλη αυτή η ιστορία έχει και τεράστιο οικονομικό κόστος. Μιλάμε για εξετάσεις 200 και 500 ευρώ. Έχω συνεννοηθεί με το δικηγόρο μου και προχωράμε σε μήνυση. Αυτή τη στιγμή, από το νοσοκομείο έγραψαν για ένα “άτυπο θωρακικό άλγος” . Και δεν ντράπηκαν να το γράψουν αυτό. Η εκτίμηση του ιδιώτη καρδιολόγου ήταν μυοκαρδιακή βλάβη και στη συνέχεια η θρόμβωση. Νιώθω ενοχές σαν μάνα που επέτρεψα στο παιδί μου να κάνει το εμβόλιο. Είμαι καταβεβλημένη” συνέχισε η κα Γιώτα “Βλέπω το παιδί μου να είναι χάλια και νιώθω ακόμα πιο χάλια. Τρέχω, δε μένω ήσυχη με τη μία διάγνωση που πήρα, γιατί επανήλθε το πρόβλημα στο παιδί. Να προσέχετε. Εγώ το έκανα το εμβόλιο κατ΄ ανάγκη στο παιδί μου. Μην κάνετε στα παιδιά σας εμβόλια»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.