ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εφτιαξε ένα τεράστιο σπίνερ με ρουκέτες και το αποτέλεσμα… είναι εκρηκτικό! (βίντεο)

Εφτιαξε ένα τεράστιο σπίνερ με ρουκέτες και το αποτέλεσμα… είναι εκρηκτικό! (βίντεο)

Προφανώς, η τρέλα με τα σπίνερ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τα τελευταία νέα σχετικά με το σπίνερ, περιλαμβάνουν τον χρήστη του Youtube με το όνομα The Backyard Scientist, ο οποίος μόλις έφτιαξε ένα γιγαντιαίο πυραυλοκίνητο σπίνερ, το οποίο πραγματικά μοιάζει με διαβολικό τροχό του θανάτου. Αυτός ο Youtuber, είναι γνωστός για τα πολλά επιστημονικά πειράματα που κάνει και σε αυτή την περίπτωση κόλλησε 3 ρουκέτες σε ένα σπίνερ που έφτιαξε από αλουμίνιο.

Η πρώτη του δοκιμή περιελάμβανε την εφεύρεσή του να ρίχνει μια ρουκέτα στο αυτοκίνητό του και μια άλλη, σε έναν φίλο του. Ευτυχώς, η ρουκέτα που στόχευε τον φίλο του δεν τον πέτυχε και δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης. Φυσικά, δε χρειάζεται να αναφέρουμε ότι τα παιδιά δεν πρέπει να δοκιμάσουν κάτι αντίστοιχο στο σπίτι τους.

Ο Youtuber με το όνομα The Backyard Scientist, αποφάσισε να φτιάξει ένα τεράστιο σπίνερ, που τροφοδοτείται από ρουκέτες.

Ανικανοποίητος από τα αποτελέσματα της πρώτης απόπειρας, αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δοκιμή. Αν και το πείραμα φαίνεται αρκετά επικίνδυνο, είμαστε χαρούμενοι που αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δοκιμή. Ο λόγος; Μα τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά! Η δεύτερη προσπάθεια έδειξε το σπίνερ να γυρίζει 88 φορές το δευτερόλεπτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τεράστιο πυραυλοκίνητο σπίνερ στριφογύριζε για 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα. “Το σπίνερ έχει ακτίνα 15 εκατοστών, οπότε χρειάζεται να κινηθεί κατά περίπου 94 εκατοστά για να ολοκληρώσει έναν κύκλο. Γυρίζει 88 φορές το δευτερόλεπτο (5.200 φορές το λεπτό) και αυτό σημαίνει ότι ταξιδεύει 84 μέτρα το δευτερόλεπτο”, ανέφερε ο ίδιος. Δείτε το εντυπωσιακό πείραμα στο βίντεο που ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.