ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τέσσερις συλλήψεις για παράνομα βεγγαλικά από Βουλγαρία

Τέσσερις συλλήψεις για παράνομα βεγγαλικά από Βουλγαρία

Δείτε αναλυτικά τι βρήκαν οι άντρες της Ασφάλειας σε όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Έλληνες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρωτοτύπησαν αυτή τη φορά οι λαθρέμποροι που ήρθαν από διακοπές στη γειτονική Βουλγαρία, αφού δεν μετέφεραν τσιγάρα, ποτά, φυτοφάρμακα ή καύσιμα, αλλά μεγάλες ποσότητες… βεγγαλικών. Ούτε αυτοί, όμως, ξέφυγαν από τους άνδρες του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στον Προμαχώνα.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις Έλληνες, δυο άνδρες ηλικίας 32 και 51 και δυο γυναίκες 25 και 33 χρόνων, το ερεύνησαν και βρήκαν στο εσωτερικό του δυο πυροτεχνικές κατασκευές βεγγαλικών των 67 βολών και 100 βολών, άλλες πέντε πυροτεχνικές κατασκευές βεγγαλικών και 150 φυσίγγια κρότου διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 51χρονου σε περιοχή της Ημαθίας και σε μια αποθήκη που χρησιμοποιούσε, οι άνδρες της Ασφάλειας Βέροιας ανακάλυψαν ακόμη τρία πιστόλια ρέπλικα διαμετρήματος 9 χιλιοστών, πέντε γεμιστήρες, 218 αβολίδωτα φυσίγγια, πέντε αμπούλες αερίου, έξι κροτίδες και πλήθος μεταλλικά σφαιρίδια. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας. Η Ασφάλεια Σερρών συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει το εύρος της παράνομης δραστηριότητάς τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.