ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πατέρας ζητά από τον Μαδούρο τη βοήθεια του – Η σπαρακτική έκκληση μπροστά στις κάμερες (βίντεο)

Πατέρας ζητά από τον Μαδούρο τη βοήθεια του – Η σπαρακτική έκκληση μπροστά στις κάμερες (βίντεο)

Νεκρός, από πυρά της στρατιωτικής αστυνομίας, είχε πέσει ένας νεαρός φοιτητής και ο πατέρας του δε μπόρεσε να συγκρατηθεί μπροστά στις κάμερες.

Ο πατέρας του, Νταβίντ Βαγιενίγια δήλωσε στις κάμερες ότι κάποτε εργαζόταν με τον σημερινό πρόεδρο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Καράκας και με δάκρυα στα μάτια κάλεσε τον πρώην συνάδελφό του, όπως τον αποκάλεσε, να «καθαρίσει» το όνομα του γιου του.

«Θέλω να απευθυνθώ στον πρώην συνάδελφό μου. Νικολάς Μαδούρο, ξέρεις ότι δουλέψαμε μαζί. Είμαι ο επιστάτης Βαγιενίγια», είπε μπροστά στις κάμερες. Ο σημερινός πρόεδρος, σημειώνει το BBC, υπήρξε οδηγός λεωφορείου και δραστηριοποιήθηκε στα εργατικά συνδικάτα, περνώντας στον «στίβο» της πολιτικής.

«Σε παρακαλώ, Νικολάς, φίλε μου», συνέχισε ο τραγικός πατέρας, καλώντας τον ηγέτη της Βενεζουέλας να ξεκαθαρίσει ότι ο γιος του «δεν ήταν εγκληματίας. Ηταν ένας φοιτητής που τελείωνε τις σπουδές του. Τον είχες γνωρίσει όταν ήταν μικρός».

Η μακρά λίστα των θυμάτων στις διαδηλώσεις δεν έχει τέλος στη Βενεζουέλα. Στις αρχές της εβδομάδας ο Φαμπιάν Ουρμπίνα, μόλις 17 ετών, επίσης έπεσε νεκρός από πυρά, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων ανάμεσα στις δυνάμεις ασφαλείας και τους διαδηλωτές στο Καράκας. Περισσότεροι από 70 άνθρωποι έχουν χάσει έως τώρα τη ζωή τους, από την 1η Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.